середа, 28 березня 2007 17:04

Плющенко повернеться у великий спорт

 

Олімпійський чемпіон з фігурного катання росіянин Євгеній Плющенко, 24 роки, оголосив про відновлення своєї спортивної кар"єри, повідомляє Стрічка.Ру.

За словами спортсмена, який не виходив на лід в офіційних змаганнях після закінчення Ігор-2006 в Туріні, він суміщатиме заняття спортом з депутатською діяльністю Законодавчих зборів Санкт-Петербургу.

- На останньому чемпіонаті світу в Японії збірна Росії виступила дуже погано. Я вирішив повернутися, щоб знов вигравати медалі на великих турнірах для своєї країни. Я постараюся сумістити свої виступи на турнірах з роботою депутата, - відзначив Плющенко.

Раніше про можливе повернення фігуриста в спорт оголосив тренер Плющенко Олексій Мішин, який повідомив, що активні тренування олімпійський чемпіон почне літом нинішнього року. По словах Мішина, в плани Плющенка входить участь в Олімпіаді-2010, яка пройде у Ванкувері.

Нагадаємо, що на світовій першості, яка завершилася 24 березня в Японії, збірна Росії вперше за останні 45 років не завоювала жодної медалі.

Плющенко - олімпійський чемпіон Туріну (2006), срібний призер Солт-Лейк Сіті (2002), триразовий чемпіон світу, п"ятиразовий чемпіон Європи.

Зараз ви читаєте новину «Плющенко повернеться у великий спорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі