четвер, 28 жовтня 2010 18:43

PlayStation травмував руку британському тенісисту (ФОТО)

 
Британець Енді Мюррей, який займає четверте місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), отримав травму, граючи на PlayStation. "Я думав, що я зламав руку", - написав Мюррей у своєму мікроблозі на Twitter. Мюррею вдалося уникнути серйозного ушкодження і тенісист зможе виступити на турнірі у Валенсії.

Мюррей написав, що він грав у футбольний симулятор Pro Evolution Soccer з Даніелем Вальверде (з ним Мюррей разом виступає в парному розряді). Британський тенісист додав, що він програв.

Мюррей також розмістив в мікроблозі свою фотографію, на якій він знімає запалення, помістивши руку в пакет з льодом. Британець супроводжував фотографію записом зі словами "пора дорослішати, Енді".

23-річний Мюррей 17 жовтня виграв турнір серії "Мастерс" у Шанхаї. Мюррей вже забезпечив собі участь у підсумковому турнірі року, який пройде в Лондоні наприкінці листопада.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «PlayStation травмував руку британському тенісисту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі