четвер, 14 серпня 2008 09:28

Плавання. У фіналі 100 м вільним стилем переміг француз

Француз Ален Бернар виграв олімпійське золото в плаванні на дистанції 100 метрів вільним стилем. У фінальному запливі Бернар випередив свого головного конкурента австралійця Імона Саллівана. Бронзові медалі отримають американець Джейсон Лезак і бразилець Сезар Сьєло Фільо, які показали однаковий час.

Бернар і Салліван відірвалися від конкурентів вже до кінця першої половини дистанції, а на фініші француза і австралійця розділили 11 сотих секунди. Результат Бернара - 47,21 секунди. Світовий рекорд, встановлений Салліваном 13 серпня в півфінальному запливі (47,05 секунд), побитий не був.

Для збірної Франції золото Бернара стала другим на Олімпіаді-2008. Французи піднялися на восьме місце в неофіційному командному заліку.

Раніше 14 серпня олімпійськими чемпіонами в плаванні стали японець Косуке Кітаджима (200 метрів брасом) і китаянка Лю Цзиге (200 метрів баттерфляєм), повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Плавання. У фіналі 100 м вільним стилем переміг француз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі