пʼятниця, 04 квітня 2008 18:26

Платіні виявився задоволений ареною фінального поєдинку Ліги чемпіонів

В п"ятницю Президент УЄФА Мішель Платіні у супроводі президента РФС Віталія Мутко, генерального директора "Лужників" Володимира Альошина, посла Ліги чемпіонів, легендарного воротаря Ріната Дасаєва і членів робочої групи по організації фіналу Ліги чемпіонів оглянув стадіон "Лужники" і ознайомився з тим, як йде підготовка до фіналу Ліги чемпіонів.

На самому початку екскурсії Платіні побував на Південному ядрі, де знаходиться нове поле, а потім пройшов на велику спортивну арену. Пройшовши через ВІП-зали, де повним ходом йдуть ремонтні роботи, Платіні спустився в підтрибунні приміщення і оцінив роздягальні і суддівську кімнату. Альошин жартома запропонував відкрити розділу УЄФА секрет, яка з роздягалень щасливіше, щоб надати її бажаному президентові фіналістові, але Платіні, зобов"язаний за службовим обов"язком зберігати нейтралітет, з посмішкою відповів, що йому краще не знати.

Коли Платіні вийшов на полі, Альошин запропонував французові дати французові м"яч: мов, ворота є, воротар - Дасаєв - теж є. Платіні парирував, що ніколи за ігрову кар"єру не забивав своєму другу Дасаєву, тому зараз не буде навіть і намагатися

Мішель Платіні уважно оглянув трибуни, ложі ВІП і преси, а також спеціальний подіум, на якому буде встановлений Кубок. В цілому керівник європейського футболу залишився задоволений побаченим, проте поводився з проханням до робочої групи під час матчу зробити оформлення лож і подіуму барвистішим. Після закінчення екскурсії Альошин подарував Платіні книгу "Герої російської історії" і пам"ятну медаль.

"Чемпионат.ру"

Зараз ви читаєте новину «Платіні виявився задоволений ареною фінального поєдинку Ліги чемпіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі