четвер, 06 березня 2008 19:00

Платіні і Саркозі обговорили в Парижі вирішення спортивних проблем

Голова УЄФА Мішель Платіні зустрівся в Парижі з президентом Франції Ніколя Саркозі щоб обговорити низку важливих спортивних проблем в світлі майбутнього головування країни в Європейському союзі.

Платіні поділився з Саркозі своїм баченням європейського футболу і пропозиціями, які, на погляд спортивного функціонера, могли б вирішити багато з гострих проблем сучасного футболу. Обидва президенти зійшлися в думках і домовилися про спільну роботу найближчими місяцями у спектрі питань, які обговорювалися на зустрічі.

Президенти погодилися з тим, що головування Франції в Європейському союзі є унікальною можливістю, яку необхідно використати для досягнення прогресу у таких напрямах, як визнання унікальної специфіки спорту, захист цілісності спортивних турнірів і здоровий розвиток юних гравців. В черговий раз було вказано на необхідність боротьби з такими вадами сучасного спорту, як расизм і насильство. На зустрічі також обговорювався запуск проекту зі створення європейської поліції у сфері спорту.

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «Платіні і Саркозі обговорили в Парижі вирішення спортивних проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі