пʼятниця, 13 липня 2007 12:46

Платіні хоче об"єднати топ-клуби Росії та України в Суперлігу

Почесний президент УЄФА Ленарт Йоханссон в інтерв`ю "Спорт-Експрес" повідомив, що президент УЄФА Мішель Платіні за сприяння представників Росії та України висунув ідею про об`єднання кращих клубів Росії та України в Суперлігу.

- Платіні висунув ідею об"єднати кращі клуби Росії й України в суперлігу. У мене виникли із цього приводу ряд питань. Що буде з іншими клубами, не топ-рівня, що не потраплять у цю лігу? Як будуть визначатися чемпіони окремих країн і учасники Ліги чемпіонів від них? Відповідей на ці питання президент УЄФА ще не мав - поки це тільки загальна ідея, сказав Йоханссон.

Далі Йоханссон сказав, що далі цим проектом повинні займатися Суркіс і Колосков.

- Я сказав Платіні: "У виконкомі УЄФА є представник України містер Суркіс і представник Росії містер Колосков. Вони-то і повинні ретельно продумати проект і представити його на розгляд виконкому. Думаю, що це не за горами. Особисто я ж ставлюся до такої пропозиції нейтрально. Прекрасно розумію ідею, що за нею стоїть, але не закриваю очі і на складності, зв"язані з його здійсненням, - відзначив колишній керівник європейського футболу.

Зараз ви читаєте новину «Платіні хоче об"єднати топ-клуби Росії та України в Суперлігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі