пʼятниця, 17 серпня 2007 14:54

Планується матч Перу - Англія в допомогу постраждалим від землетрусу

Перуанський легіонер Норберто Солано запропонував збірній країни зіграти товариський матч з командою Англії, збори від якого пішли б жертвам землетрусу, який обрушився в середу на південь тихоокеанського побережжя Перу, повідомляє www.rtr-sport.ru.

Солано, який грає за англійський " Ньюкасл",  заявив, що вже говорив на цю тему з помічниками головного тренера збірної Англії Стіва Маккларена, які обіцяли поставити перед ним дане питання.

- Сподіваюся, що англійці по-хорошому віднесуться до цієї ініціативи. Вони дуже люблять футбол, і це може допомогти нам зібрати гроші, щоб допомогти тим, хто постраждав від стихії, що розбушувалася, - заявив центрфорвард " Ньюкасла".

"Університаріо", одна з найпопулярніших футбольних команд Перу, також виразила готовність зіграти добродійний матч на користь потерпілих від землетрусу.

- Ми вже говорили з хлопцями, і всі погодилися на таку гру, збори від якої підуть до фонду допомоги людям, якы постраждали від стихії, - сказав тренер "Університаріо"  Хуліо Карлос Гомес.

Він також погодився з рішенням спортивних властей відмінити призначені на кінець тижня матчі чергового туру першості країни.

Приміщення стадіону "Університаріо"  виявилися пошкодженими ударом стихії, і адміністрації довелося оголосити про тимчасове припинення ігор. На стінах стадіону "Лоло Фернандес",  що належить цьому клубу, з"явилися тріщини, а споруди на морській базі "Університаріо"  були пошкоджені виниклим після підземних поштовхів сильним хвилюванням моря.
Зараз ви читаєте новину «Планується матч Перу - Англія в допомогу постраждалим від землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі