середа, 19 листопада 2008 14:41

Півзахисник "Ліверпуля" може перейти в "Спартак"

Півзахисник "Ліверпуля" Йоссі Бенаюн пригрозив залишити клуб у тому випадку, якщо буде так рідко виходити на поле. Після 13-ти турів цього сезону ізраїльтянин лише чотири рази з"являвся в стартовому складі і ще сім разів виходив на поле з лави запасних.

"Якщо ситуація в наступні декілька місяців не зміниться, у мене не буде бажання продовжувати кар"єру в "Ліверпулі". Сподіваюся, що цього не відбудеться, оскільки я хочу залишитися і проявити себе, хоч це буде і нелегко.

"Я розумію, що граю в одному з найбільших клубів світу. Тут безліч хороших гравців як Райан Бабель і Джермейн Пеннант, які іноді взагалі не потрапляють в склад. Але не дуже-то весело проводити більшу частину часу на лавці запасних.

"Я завжди хотів довести, що корисний для "Ліверпуля". Мені здалося, я зробив це в минулому сезоні, віддавши достатньо передач і забивши декілька голів. Але конкуренція, схоже, посилилася. Тоді я, швидше за все, захочу залишити команду. Напевно, слід змиритися з цим і почати вивчати яку-небудь нову мову: італійську, французьку або навіть російську", - цитує Бенаюна ВВС з посиланням на ізраїльський канал FiveTV.

Як стало відомо Sports.ru з джерел, близьких до футболіста, він може перейти до московського "Спартака". Передбачувана сума трансферу - шість мільйонів фунтів. Незабаром тренерський штаб червоно-білих зустрінеться з Бенаюном. Якщо перехід відбудеться, Йоссі підпише контракт на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Ліверпуля" може перейти в "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі