субота, 13 жовтня 2007 13:52

Півзахисник "Болтона" заручився з російською моделлю (ФОТО)

 
Для шведського півзахисника "Болтона" Крістіана Вільхельмссона почався новий етап життя. Його клуб в даний момент знаходиться на передостанній сходинці турнірної таблиці англійської прем"єр-ліги, в дев"яти матчах набравши лише п"ять очок, повідомляє Газета.Ру.

Кар"єра гравця останнім часом складається не найкращим чином. Після того, як Вільхельмссон пішов з "Андерлехта" в "Нант", його футбольна доля і дала збій. У Франції гравець не прижився, те ж саме відбулося і в "Ромі", і ось тепер "Болтон". Швед п"ять разів вийшов на заміну в чемпіонаті і відіграв два матчі в Кубках.

Зате з особистим життям у футболіста все гаразд. Сірі англійські будні півзахисник коротає разом з розкішною моделлю Оксаною Андерсон. Сама Оксана народилася в Росії, але у віці 10 років переїхала до Швеції. До певного часу красуня працювала танцівницею в групі Sunblock, поки її не зустрів щасливчик Вільхельмссон. І ось недавно пара заручилася.


Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Болтона" заручився з російською моделлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі