четвер, 13 березня 2008 18:39

Пітерські "менти" обіцяють фанам "Спартака" нелегке життя

ГУВС Санкт-Петербурга і керівництво московського "Спартака" звернулися до спартаківських уболівальників.

Фанатів, які відправляються в Північну Столицю на матч першого туру чемпіонату Росії з "Зенітом", попросили з"явитися на стадіоні не пізніше ніж за дві години до початку гри - до 15.00 за київським часом. Це пов"язано з тим, що на "Петровському" діють турнікети, прохід через яких вимагає часу.

Перший пункт міліційної перевірки буде організований на мосту, що сполучає набережну з островом, перед касами стадіону. Там відсіватимуться особи без квитків, в нетверезому стані, а також проведений первинний огляд для вилучення заборонених предметів і піротехніки. У міру накопичення групи з 15-20 уболівальників "Спартака" їх організовано проводжатимуть до секторів 4 і 5. Перед ними і встановлені турнікети, що прочитують штрих-код на оригінальному квитку. Квитки, поширені через спартаківський фан-клуб, захищені голограмою, щоб уникнути підробки. За турнікетами буде здійснений остаточний огляд глядачів для вилучення піротехніки і інших заборонених предметів.

Клуб і правоохоронні органи також настійно закликали тих уболівальників "Спартака", у яких немає на руках квитків, щоб уникнути непорозумінь, утриматися від поїздки до Санкт-Петербурга. Шансів дістати квитки з рук у них не буде.

Після закінчення матчу всім уболівальникам, які запізнюються в аеропорт або на вокзал, буде дозволено залишити сектор насамперед (після пред"явлення квитків). Для оперативної взаємодії при начальнику служби безпеки "Спартака" Сергію Ножнині знаходитиметься офіцер зв"язку ГУВС з повноваженнями приймати рішення на місці.

ГУВС також попросило уболівальників по дорозі на стадіон в Санкт-Петербурзі і при від"їзді із арени не демонструвати спартаківську атрибутику, щоб не провокувати місцевих хуліганів.

"Спорт-экспресс" 
Зараз ви читаєте новину «Пітерські "менти" обіцяють фанам "Спартака" нелегке життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі