середа, 27 лютого 2008 16:05

Пітер збирається просвердлити дірку в голові Маскаєва

Нігерйський супертяж Сем Пітер опинився наодинці на прес-конференції, присвяченій його бою проти чемпіона WBC Олега Маскаєва.

- Я збираюся жорстоко покарати його впродовж перших трьох раундів, - з упевненістю заявив Пітер, - а потім я нокаутую його в 4 раунді. Це повинен бути великий бій. Я чекав його дуже довго. Він псував мою кар"єру, тому що я вже міг би об"єднати всі чемпіонські пояси. Із-за нього мені довелося чекати і за це я його покараю нокаутом. Не сумнівайтеся, чотири раунди або раніше. Я збираюся відправити його додому. Його удари нічого не зможуть зробити зі мною, а я збираюся просвердлити дірку в його голові.

Після цього грізного спічу Пітер повідомив, кому він присвятить перемогу цього разу. Список виявився трохи ширшим - для Нігерії, Африки і Лас-Вегаса.

Завершив Пітер цікавою думкою про поєдинок, в якому Маскаєв отримав героїчну перемогу над Хасімом Рахманом.

- Він вкрав цей пояс в Лас-Вегасі, тому що його супротивник втомився. Якщо хтось втомився і ти нокаутуєш його, ти не справжній переможець. Ти повинен винести хлопця, поки він ще свіжий і я збираюся показати, яким повинен бути справжній чемпіон-супертяж.

"Спортобоз"

Зараз ви читаєте новину «Пітер збирається просвердлити дірку в голові Маскаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі