понеділок, 14 липня 2008 11:32

Пітер: поєдинок з Кличком відбудеться 11 жовтня

Чемпіон WBC "Нігерійський Кошмар" Сем Пітер заявив, що його поєдинок з почесним чемпіоном цієї організації українцем Віталієм Кличком відбудеться 11 жовтня.

"Настав час впасти першому з гігантів - заявив Пітер, під гігантами маючи на увазі Віталія і Володимира Кличків. - Я вже довго чекаю можливості поквитатися з одним з гігантів (Володимиром Кличком, чемпіоном IBF, IBO і WBO), проте зараз я можу нокаутувати їх обох!"

На право проведення "поєдинку року" претендують два міста - Абуджа (Нігерія) і Берлін (Німеччина). "Він вже багато разів тікав від мене, але зараз він підписав контракт. Цього разу повинен вийти на ринг і отримати своє, як чоловік, або ж остаточно зав"язати з боксом". Нагадаємо, що недавно німецьке видання Bild писало, що бій Кличко - Пітер відбудеться 4 жовтня 2008 року в Берліні на новій арені O2-world, яка буде готова до вересня і вміщатиме близько 17 000 глядачів. Крім того, того ж дня на цій арені, можливо, буде проведений поєдинок Кличка-молодшого і Олександра Повєткіна.

Менеджер Пітера Івайло Готцев також дуже радий новинам, що Віталій Кличко готовий вийти на ринг. "Це буде перша частина операції зі знищення гігантів, ми розправимося з братом Володимира перш ніж поквитаємося з ним самим. Протягом довгого часу Віталій Кличко стояв на шляху Сема, проте тепер ми отримали можливість відправити додому побитими обох боксерів-гігантів. Це буде один з найзначніших боїв в боксі на сьогоднішній момент".

Сем Пітер також звернувся безпосередньо до Віталія: "Виходь і отримай побиття, якого ти заслуговуєш, а потім я зустрінуся з твоїм молодшим братом".

Віталій Кличко вже прокоментував інформацію про те, що бій проти Пітера призначений на 11 жовтня таким чином: "Планувати-то плануємо, а ось як воно там далі піде - невідомо. Переговори ще йдуть, контракти не підписані. І те, що ми запланували, може зірватися.".

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Пітер: поєдинок з Кличком відбудеться 11 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі