понеділок, 06 жовтня 2008 19:56

Пітер дав помацати Кличку чемпіонський пояс (ФОТО)

Почесний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко відзначив на традиційній передматчевій конференції, що на сто відсотків готовий до бою з нігерійцем Семуелем Пітером.

- Підготовка до бою пройшла відмінно До поєдинку з Пітером я підійшов з діагнозом "здоровий як бик", - наводить слова боксера Sportbox.ru. - Під час зборів не вдалося уникнути і неприємних моментів. Одному з моїх спарринг-партнерів довелося виплатити компенсацію за нанесення фізичних пошкоджень, настільки сильно він був "оброблений".

- Поєдинок з Семом Пітером, безумовно, буде особливим, - продовжує Кличко-старший. - Тому що це буде бій між двома чемпіонами світу. Думаю, що я вийду переможцем з цієї сутички. Я вже двічі бився за титули чемпіона. Цей бій стане вже третім, а Бог, як відомо, любить трійцю.

Суперник українця Семуель Пітер в своїй промові виразив подяку всім організаторам цього бою, а також пообіцяв, що поєдинок буде цікавим.

- Це буде хороший бій, - сказав Пітер. - І всі зможуть переконатися в цьому 11 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Пітер дав помацати Кличку чемпіонський пояс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі