вівторок, 08 квітня 2008 18:05

Після завершення боксерської кар"єри Хей піде в бої без правил

Чемпіон світу WBC, WBA і WBO в першій важкій вазі британець Девід Хей планує брати участь в боях без правил після завершення кар"єри боксера-професіонала.

Не дивлячись на те, що в листопаді Девід дебютує в суперважкій вазі, він вже замислюється про наступний свій крок. "У ідеалі мій життєвий план виглядає так - стати загальновизнаним чемпіоном світу в першій важкій вазі, перейти в суперважку і завершити кар"єру до 31 року. Першу частину я виконав. У боксі я з 10 років, 20 років в ділі - це занадто. Тому потім я хотів би кинути виклик будь-кому, хто називає себе найсильнішим в боях без правил. Можливо, я потренуюся з рік і вийду на бій, коли відчую, що достатньо готовий".

"У мене є базові навики бойових мистецтв - мій батько був вчителем карате, тому я добре б"ю з ніг, я займався дзюдо, тренувався в одному залі з майстрами джиу-джитсу і спаррингував з ними. Я природжений спортсмен, можу освоїти все, що захочу. Це ще один виклик, а я люблю ставити цілі і завдання. А справжньою метою для мене буде бій за титул чемпіона в суперважкій вазі за версією UFC. Зроблю для цього все, що буде потрібно. Я звик битися на вулицях, звик бути вуличним бійцем. Я не традиційний боксер, займався бойовими мистецтвами з трьох років. Тому можу здивувати людей своєю підготовкою", - розповів Хей.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Після завершення боксерської кар"єри Хей піде в бої без правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі