субота, 12 квітня 2008 16:52

Після закінчення сезону Чернат повернеться в Київ

Румунський плеймейкер Флорін Чернат був незадоволений тим, що весь кубковий поєдинок проти "Вартекса" дивився з лавки запасних "Хайдука". Після розмови з головним тренером сплітської команди Робертом Ярні, в п"ятницю Чернат заявив, що залишає Хорватію.

"Справді мені сказали, що в наступному сезоні мене не буде в "Хайдуку". Ситуація ясна, після закінчення сезону я повертаюся до Києва", - заявив Чернат, оренда якого у київського "Динамо" обійшлася хорватському клубу в 400 тисяч євро.

"Не дивлячись на мої бажання, я, перш за все, професіонал, тому до кінця сезону постараюся відіграти всі матчі на максимальному рівні. До Києва я повернуся тільки влітку, а з "Хайдуком" боротимуся за друге місце і Кубок Хорватії", - додав Чернат.

За інформацією хорватських ЗМІ, керівництво "Хайдука" хотіло б залишити Черната і на майбутній сезон, але отримало відмову від українського клубу. Не бачачи перспектив, новий головний тренер команди зі Спліта вирішив награвати на позиції плеймейкера інших гравців.

Террикон
Зараз ви читаєте новину «Після закінчення сезону Чернат повернеться в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі