субота, 29 вересня 2007 20:08

Після відставки Кушлика "Закарпаття" на виізді переграє ФК "Харків"

За декілька днів до звітного поєдинку пішов в відставку головний тренер "Закарпаття" Петро Кушлик і до гри команду готували його помічники на чолі зі старшим тренером Володимиром Шараном. Як бачимо з результату поєдинку в Харкові це пішло на користь ужгородцям, які змогли здобути третю в сезоні перемогу і за набраними очками відразу наздогнали "Ворсклу" та ФК "Харків". Все у цій зустрічі вирішив дубль ветерана "Закарпаття" Бундаша. В першому таймі після подачі кутового Мирослав відправив м"яч в нижній кут, а в кінцівці зустрічі переграв Худжамова ударом з гострого кута в дальній.


ФК "Харків" - "Закарпаття" - 0:2 (0:1)

29 вересня. Харків. Стадіон "Металіст".

Суддя - Сергій Шебек (Київ).

ФК "Харків": Худжамов, Соколенко, Березовчук, Панковець, Смалько, Городов, Бєлий, Гунчак, Овеков (Піхур, 80), Рібейро, Чеберячко (Платон, 62).

Головний тренер Володимир Безсонов.

"Закарпаття": Бабенко, Аладашвілі, Єсин, Чижевський (Чучман, 56), Кривошеєв, Браіла, Козоріз, Бундаш, Марцваладзе, Микуляк, Діденко.

В.о. головного тренера Володимир Шаран.

Голи: Бундаш (37, 87).

Попередження: Бабенко (61), Марцваладзе (70).









Зараз ви читаєте новину «Після відставки Кушлика "Закарпаття" на виізді переграє ФК "Харків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі