субота, 12 квітня 2008 11:06

Після вчорашнього дня Україна веде в матчі Кубка Девіса проти Єгипту з рахунком 2:0

Після вчорашнього дня Україна веде в матчі Кубка Девіса проти Єгипту з рахунком 2:0
У матчі другої групи Евро-африканської зони Кубка Девіса збірна України повела в матчі проти Єгипту з рахунком 2:0.

У першому матчі кращий український тенісист 22-річний Сергій Стаховський (N126 світового рейтингу) легко обіграв третю "ракетку" Єгипту 28-річного Каріма Маамуна (N584 світового рейтингу) - 6:1, 6:3, 6:1. А в другому поєдинку Сергій Бубка (N592 світового рейтингу) обіграв другу "ракетку" Єгипту Шерифа Сабрі (N479 світового рейтингу).

"У моєму матчі не було жодних проблем, - сказав Стаховський. - У Джуніора вийшла невелика заминка, але четвертий сет він виграв з рахунком 6:0, що довело, що він сильніший за Сабрі. Ми вибрали правильне покриття, єгиптяни на цьому швидкому бетоні відчувають себе дуже некомфортно. Головне тут добре подавати і не соромитимуться йти до сітки".

Завтра Сергій Стаховський і Сергій Бубка зіграють парний поєдинок проти пари Сабрі/Маамун. У разі успіху Україна достроково забезпечить собі перемогу в матчі проти команди Єгипту.

Кубок Девіса. Друга група Евро-африканської зони
Україна - Єгипет 2:0

П"ятниця, 11 квітня
Стаховський - Маамун 3:0 (6:1, 6:3, 6:1)
Бубка - Сабрі 3:1 (6:1, 7:6, 2:6, 6:0)

Субота, 12 квітня
Стаховський/Бубка - Сабрі/Маамун

Неділя, 13 квітня
Стаховський - Сабрі
Бубка - Маамун

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Після вчорашнього дня Україна веде в матчі Кубка Девіса проти Єгипту з рахунком 2:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі