четвер, 16 грудня 2010 11:10

Після "Шерифа" Олег Лужний вибачився за поразку від "Оболоні"

Після "Шерифа" Олег Лужний вибачився за поразку від "Оболоні"

Виконуючий обов'язки головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний підвів підсумки матчу 6-го туру групового раунду Ліги Європи з "Шерифом".

"Хочу подякувати всім уболівальникам за те, що прийшли в таку морозну погоду нас підтримати, а фанатів за те, що вірили в нас до кінця. Вдячний гравцям за самовіддачу. Були моменти, які ми не реалізували, але це таке - сьогодні не вийшло, так завтра вийде. Також хочу вибачитися перед уболівальниками за ті невдалі ігри, які у нас були раніше, - з "Оболонню", "Таврією".

Чи задоволений я результатом? А як ви самі думаєте? А ви задоволені, що ми вийшли з групи з першого місця? Чи ні? Команда мала одне очко після двох матчів, а в підсумку вийшла з першого місця!", - цитує Лужного офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, київське "Динамо" зіграло внічию 0:0 з тираспольським "Шерифом". Таким чином, кияни набрали 11 очок і посіли перше місце в групі Е.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Після "Шерифа" Олег Лужний вибачився за поразку від "Оболоні" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі