середа, 09 липня 2008 17:45

Після поновлення чемпіонату "Спартак" втратив одного з лідерів

Півзахисник московського "Спартака" Олександр Павленко вибув на місяць через хворобу сечового міхура. Футболіст госпіталізований в одну зі столичних клінік.

У чемпіонаті Росії 2008 року Павленко провів за "Спартак" 11 матчів і забив три голи. Півзахисник, який повернувся перед початком сезону з оренди в ярославському "Шиннику", витіснив з основного складу багаторічного лідера і капітана "Спартака" Єгора Тітова.

Головний тренер збірної Росії Гуус Хіддінк включив Павленка в попередній склад команди на Євро-2008, проте в остаточну заявку півзахисник не потрапив. Хіддінк планував взяти гравця на Євро-2008, щоб Павленко набрався досвіду, але наставник "Спартака" Станіслав Черчесов відкликав футболіста в розташування клубу для підготовки до другої частини чемпіонату Росії.

Після 12 матчів "Спартак" знаходиться на четвертому місці в чемпіонаті країни. Москвичі набрали 20 очок. У лідера першості казанського "Рубіна" - 26 очок.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Після поновлення чемпіонату "Спартак" втратив одного з лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі