вівторок, 27 листопада 2007 13:17

Після нападу американський футболіст знаходиться критичному стані

Гравець клубу "Вашингтон Редскінз" з американського футболу, яка виступає у найсильнішій американській Лізі NFL, Сайн Тейлор минулого понеділка був госпіталізований після того, як на нього здійснили озброєний напад у власному будинку у Майямі.

Про це представникам мас-медіа розповіли на прес-конференції батьки футболіста - Педро Тейлор та Констанція Дінгле.

За їх словами, стан Сайна критичний і лікарі борються за життя спортсмена, який знаходиться у хірургічному відділенні Меморіальної лікарні Джексона у Майямі.

Головний тренер "Вашингтон Редскінз" Джо Гіббз розповів, що всі в команді заходяться у шоку від того, що сталось з Тейлором. Новин з лікарні чекає і велика армія вболівальників команди, які моляться за те, щоб футболіст залишився живим.

Тейлор отримав травму коліна два тижні тому і на поєдинок до Тампи разом з командою не поїхав. Продовжити лікування він вирішив у Майямі, де його сім"я має маєток. Саме там на Тейлора і був здійснений озброєний напад невідомими. Поліція Майямі почала розслідування цього інциденту.

Зараз ви читаєте новину «Після нападу американський футболіст знаходиться критичному стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі