понеділок, 08 грудня 2008 14:50

Після матчу з "Фенербахче" Шовковський визначиться з майбутнім

Голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський, після матчу "Динамо" в Лізі чемпіонів проти "Фенербачхе", має намір обговорити з керівництвом клубу своє майбутнє. На цю гру до Києва збирається приїхати і агента футболіста Шандор Варга.

"Влітку у Саші була пропозиція з боку турецького "Трабзонспора" і ще пара менш конкретних варіантів, - говорить Варга. - Тоді з переходом не склалося. Я збираюся приїхати до Києва на останній тур групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Фенербахче" і обговорити з Шовковським його подальші плани. Звичайно, в його віці сидіти на лавці запасних недобре. Не можна сказати, що українець задоволений своїм нинішнім становищем в команді.

Але я переконаний, що у Саші ще є порох в порохівницях. Подивиться на Ван дер Сара, який в своїх 38 років є основним голкіпером "Манчестер Юнайтед". Думаю, в кар"єрі Шовковського ще наступить світла смуга".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Після матчу з "Фенербахче" Шовковський визначиться з майбутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі