Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 16:43

Після матчу Україна - Франція можливі заворушення біля знаменитого ТРЦ "Троїцький"

Власники торгового комплексу, що будується, поряд з НСК "Олімпійський" попереджають про небезпеку безладів після матчу Україна - Франція, повідомляє www.football.ua.

Компанія "Юджін", що займається будівництвом торговий-розважального центру "Троїцкий" поряд з НСЬК "Олімпійський", спростувала поширену в ЗМІ інформацію про підписання мером Києва Леонідом Черновецким розпорядження про знос ТРЦ. Про це заявив представник засновників компанії "Юджін", керівник проекту будівництва ТРЦ "Троїцкий" Сергій Овчинников.

- Поширена в ЗМІ новина про те, що мер Києва підписав рішення про демонтаж ТРЦ "Троїцкий", не відповідає дійсності. По-перше, дана інформація відсутня на офіційному сайті КГГА, і через секретаріат таке рішення не проходило. До того ж 15 листопада на будівництві не могли припинитися всі роботи, як про це написала одна з газет, оскільки насправді роботи на об"єкті не ведуться більше півроку, - повідомив Овчинників.

- Ми дуже стурбовані розповсюдженням "новини" про те, що "після тривалих переговорів з вищим керівництвом країни" мер Києва Леонід Черновецкий підписав рішення про демонтаж ТРЦ "Троїцкий". Думаю, що вона потрібна нашим опонентам для організації безладів після матчу Україна - Франція, який відбудеться 21 листопада на "Олімпійському". Не так давно вони вже заявляли про необхідність "футбольного майдану" на нашому об"єкті, - припустив представник "Юджіна".

За словами Сергія Овчинникова, 15 листопада відбулося перше попереднє засідання спеціальної комісії Київради, створеної для вирішення долі ТРЦ, "тобто у даного робочого органу ще фізично не було ні часу, ні можливості розібратися в ситуації з "Троїцким". Тим паче, що 14 листопада компанія "Юджін" і її акціонери виступили з ініціативою коректування проекту будівництва "Троїцкого" і створення додаткового проходу для уболівальників на першому поверсі торговий-розважального центру для безпечної евакуації людей з "Олімпійського" під час Євро-2012.

Згідно концепції, яка була представлена на розгляд містобудівної ради Києва 7 листопада, необхідно передбачити прохід через ТРЦ для евакуації близько 19 тисяч уболівальників. Забудовники виразили готовність приступити до реорганізації проекту, внести ці зміни, захистити їх на містобудівній раді, пройти експертизу в Київському інституті експертизи і здійснити ці зміни в проекті. За словами Сергія Овчинникова, компанія готова піти на створення проходу шириною близько 20 м на першому поверсі центру. Він також підтвердив рішення про безкоштовне надання глядачам "Олімпійського" парковочних місць в "Троїцкому" під час матчів Євро-2012.
Зараз ви читаєте новину «Після матчу Україна - Франція можливі заворушення біля знаменитого ТРЦ "Троїцький"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути