середа, 21 жовтня 2015 18:31

"Після інтерв'ю Палкіна навіть щасливий, що пішов із "Шахтаря"- екс-гравець команди

"Після інтерв'ю Палкіна навіть щасливий, що пішов із "Шахтаря"- екс-гравець команди
Бека Вачіберадзе. Фото: bigmir.net

Екс-півзахисник донецького "Шахтаря" Бека Вачіберадзе прокоментував критику Сергія Палкіна на свою адресу.

Приводом стало останнє інтерв'ю гендиректора донецького клубу, в якому той розкритикував багатьох колишніх гравців команди.

"Після прочитаного ще раз зрозумів, що зробив правильно, залишивши "Шахтар". Ці люди спочатку говорять одне, а потім роблять інше. Думка Палкіна мене мало цікавить, оскільки я не вважаю його футбольним фахівцем. Перебуваючи три роки в "Шахтарі", я не бачив жодного футболіста, який сказав би про Палкіна гарне слово. З тренером і хлопцями, з якими грав, завжди були добрі стосунки і залишилися чудові спогади", - сказав Вачіберадзе.

"Зараз я в Іспанії всім задоволений. Нелегко, оскільки рівень і вимоги набагато вищі, ніж в Україні. Конкуренція висока, але я стараюся і відчуваю себе з кожним днем ​​впевненіше. Конкуренції ніколи не боявся і не боюся - це знають усі, з ким я грав. Ніколи не шкодував, що пішов із "Шахтаря", а після інтерв'ю Палкіна - навіть щасливий", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Після інтерв'ю Палкіна навіть щасливий, що пішов із "Шахтаря"- екс-гравець команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі