Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2008 09:25

Після гри Біліч включив магнітофон і змусив гравців співати

Після гри Біліч включив магнітофон і змусив гравців співати

Наставник збірної Хорватії відзначив, що радий перемозі над Австрією (1:0) у першому турі групового етапу чемпіонату Європи з футболу. Проте він також відмітив, що його команді не завадило б забити другий гол, щоб позбавити гру інтриги.

- Я радий і щасливий, що після довгих років очікувань ми нарешті виграли матч на серйозному турнірі. Безумовно, це підніме нашу впевненість у власних силах напередодні двох наступних ігор. Коли ми повернулися в роздягальню, я побачив, що мої футболісти не зовсім задоволені. Я включив магнітофон і запропонував їм заспівати, оскільки, як би там не було, ми взяли три очки. Погано, що нам не вдалося забити другий м"яч і позбавити протистояння всякої інтриги. Незабаром австрійці притиснули нас до власних воріт, особливо в другому таймі - ми дуже рано окопалися біля свого штрафного майданчика. Звичайно, багато наших гравців "перегоріли" у зв"язку з участю в такому важливому турнірі, проте ми все одно взяли ідеальний старт. Найвинахідливіші футболісти нашої команди сьогодні були на висоті, але якщо ми хочемо добиватися легких перемог, вони повинні діяти ще краще.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Після гри Біліч включив магнітофон і змусив гравців співати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути