Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 14:32

Пілоти Формули-1 провели акцію підтримки Роберта Кубіци

Пілоти Формули-1 провели акцію підтримки Роберта Кубіци

Гонщики Формули-1 в час передсезонних тестів у Хересі (Іспанія) побажали польському пілоту "Renault" Роберту Кубіці якнайшвидшого одужання після страшної аварії на ралі Андорри, де його "Skoda Fabia" на великій швидкості врізалася в стіну, а сам спортсмен лише дивом вижив в аварії.

Боліди всіх команд, які проводили тести на іспанському автодромі, одночасно виїхали з боксів зі спеціальним посланням і побажанням одужання польському гонщику.

Крім того, підтримку 26-річному пілотові "Renault" висловили і на сайті асоціації команд Формули-1, де в середу 9 лютого з'явилося послання польською мовою зі словами підтримки Роберту Кубіці.

Нагадаємо, Кубіці після аварії зробили операцію на правій руці і нозі, а в найближчому майбутньому Роберту доведеться перенести ще 3 операції - на лікті, плечі і нозі.

Поки що польський пілот Формули-1 знаходиться в палаті інтенсивної терапії. За попередніми прогнозами фахівців, майбутній сезон в "королівських перегонах" він буде змушений пропустити.

В якості основного пілота розглядається кандидатура Ніка Хайдфельда.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Пілоти Формули-1 провели акцію підтримки Роберта Кубіци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути