середа, 21 серпня 2019 11:58

Підрахували гонорари Гвоздика

Підрахували гонорари Гвоздика
Гвоздик у зірковій компанії із Ломаченком і Усиком

18 жовтня у Філадельфії чемпіон світу WBС у напівважкій вазі (до 79,4 кг) Олександр Гвоздик проведе об'єднавчий поєдинок з чемпіоном світу IBF росіянином Артуром Бетербієвим.

Вперше в кар'єрі українця на кону стоятимуть два чемпіонські титули – WBC і IBF. Українець отримає рекордний гонорар у своїй професійній боксерській кар'єрі – 1,5 мільйона доларів. Mixsport.pro вирішив підрахувати, скільки Олександр вже заробив мільйонів у професійному боксі.

Майбутній поєдинок стане для Гвоздика 18-м на професійному ринзі. За свою п'ятирічну кар'єру в якості професійного боксера, за версією Mixsport.pro, Олександр заробив 4 мільйони доларів.

Доходи харків'янина росли поступово. Свій перший гонорар з шістьма нулями Гвоздик отримав за поєдинок проти чинного чемпіона WBC Адоніса Стівенсона, який відбувся 1 грудня 2018 року в Квебеку. Олександр брутально нокаутував темношкірого канадця, чим забезпечив подальший ріст своїх гонорарів.

Зі своїми чотирма мільйонами доларів Гвоздик увійшов до топ-5 рейтингу найбільш високооплачуваних боксерів в історії нашої країни. Перше місце в цьому рейтингу посідає Володимир Кличко, далі йдуть Віталій Кличко, Василь Ломаченко та Олександр Усик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник Ломаченка отримає рекордний гонорар за бій проти українця

Вже 5 жовтня витіснити Гвоздика з топ-5 нашого рейтингу зможе Сергій Дерев'янченко, який в Нью-Йорку проведе чемпіонський бій з казахом Геннадієм Головкіним.

Зараз ви читаєте новину «Підрахували гонорари Гвоздика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі