субота, 11 січня 2014 13:16

Підгрушна пропустить передолімпійський етап Кубка світу

Підгрушна пропустить передолімпійський етап Кубка світу
Олена Підгрушна не стартуватиме в італійському Антхольці ФОТО: biathlon.com.ua

Капітан збірної України Олена Підгрушна пропустить решту гонок до Олімпійських ігор - розповів головний тренер національної команди Василь Карленко в ефірі каналу Xsport.

"Безумовно, шкода, що сьогодні і завтра не змогла стартувати Олена Підгрушна. Але цей етап для неї вже в минулому, і зараз ми будемо приводити її до нормального, здорового стану і далі "розганяти" її в тренуваннях і контрольних стартах. Сьогодні ми прийшли до остаточного рішення, що в такому стані запускати Олену на висоту немає сенсу. Інакше там може бути ще гірше.

Тому в Антхольці вона стартувати не буде. Ось така ситуація на сьогоднішній день. Я думаю, що вішати ніс сьогодні не потрібно. Щиро вдячний тим, хто продовжує вболівати і підтримувати нас", - розповів Василь Карленко.

Таким чином, Олена Підгрушна через хворобу пропускає не тільки етап Кубка світу в Рупольдінгу, але й італійський етап в Антхольці, який стане останнім перед Олімпійськими іграми в Сочі.

XXII зимові Олімпійські ігри пройдуть з 7 по 23 лютого в Сочі.

Зараз ви читаєте новину «Підгрушна пропустить передолімпійський етап Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі