субота, 13 грудня 2008 15:38

Підготовка Соуето до Чемпіонату світу з футболу 2010 (ФОТО)
5

У 2010 році Йоханнесбург (Африка) прийме чемпіонат світу з футболу. Матчі в Йоханнесбурзі проходитимуть на двох стадіонах, "Соккер Сіті" та "Елліс парк". Штаб квартиру з питань підготовки міста до ЧС вирішили розмістити в селищі Соуето (передмістя Йоханнесбурга).

Так наразі виглядає соуетська штаб-квартира з питань підготовки до ЧС-2010. На фотогафіях ви можете побачити як йде підготовка до проведення одного з найважливіших футбольних змагань планети. (Фото: Getty Images).

До першості Європи залишається три з половиною роки, до чемпіонату світу в ПАР - якихось півтора. Україну та Польщу перевіряють та "розбирають" на різних представницьких засіданнях. А Південну Африку "гладять по головці"... Але залишається відкритим питання "Чому?". Невже ПАР краще готується до футбольного свята, ніж Україна та Польща? Дивлячись на ці фотографії, розумієш, що ні! Так чому ж тоді стільки претензій у Платіні до Євро-2012, а до ЧС немає жодних питань?

Свої думки з приводу підготовки ЧС-2010 та Євро-2012 можете залишати в коментарях.

"Gazeta.ua"


Зараз ви читаєте новину «Підготовка Соуето до Чемпіонату світу з футболу 2010 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі