середа, 11 червня 2008 16:00

Підбірка футбольних трансферних чуток за 11 червня

"Челсі", щоб мати в складі атакуючого півзахисника "Баварії" Франка Рібері, доведеться розщедритися на 43 млн євро, пише DailyMail. Такі, за даними газети, умови мюнхенського клубу, який згодився повернутися до переговорів щодо 24-річного футболіста збірної Франції після Євро-2008. Раніше повідомлялося, що за Рібері "сині" пропонували його партнера по національній команді - 27-річного вінгера Флорана Малуда, і 14 млн євро на додачу.

"Манчестер Юнайтед" узяв на приціл нападника "Атлетико" Серхіо Агуеро, на якого також поглядають "Челсі" та "Інтер", стверджує AS. За інформацією таблоїда, "червоні дияволи" розглядають можливість придбання 19-річного гравця збірної Аргентини на випадок продажу вінгера Кріштіану Роналду. Минулого тижня "Челсі" пропонував за Агуеро 55 млн євро, але мадридський клуб відповів відмовою.

"Арсенал" в пошуку посилення центру півзахисту звернув погляд на Торстена Фрінгса з "Вердера", повідомляє TheSun. За відомостями видання, "каноніри" бачать в 31-річному опорному півзахисникові збірної Німеччини заміну Матьє Фламіні, що перейшов в "Мілан". Покупка Фрінгса може обійтися лондонському клубу всього в 5,5 млн євро. Крім того, "Арсенал" має намір запропонувати 5 млн за 32-річного воротаря "Ньюкасла" та збірної Ірландії Шея Гівена, що розглядається як альтернатива Йенсу Леманну, який підписав контракт зі "Штутгартом".

"Реал" не проти поповнитися нападаючим "Греміо" Дугласом Коштою, на якого також претендують "Вільяреал" та "Севілья", передає Tribalfootball.com. За інформацією інтернет-порталу, викуп прав на 17-річного "нового діаманта бразильського футболу" - 7 млн євро. "Галактикос" розраховують придбати Кошту, як тільки тому виповниться 18.

"Інтер" не полишає надій підписати центрального хавбека "Роми" Альберто Аквілані, якого також хочуть бачити в своїх рядах "Ювентус" та "Атлетико". Як стало відомо Controcampo, за 23-річного гравця збірної Італії "нерадзуррі" готові запропонувати оціненого в 14 млн євро форварда Давіда Суазо і 8 млн на додачу. Чемпіони Італії мають намір підписати з Аквілані п"ятирічний контракт з щорічною платнею в 5 млн.євро.

"Мілан", за інформацією Controcampo, підтвердив інтерес до нападаючому "Ліона" Каріма Бензема. За даними видання, "россонері" схиляються до варіанту з 20-річним футболістом збірної Франції, оскільки його фінансові запити вдвічі менше вимог інших трансферних цілей "Мілана" - Дідьє Дрогба ("Челси") і Еммануеля Адебайора ("Арсенал"). Чемпіони Франції, втім, за просто так Бензема не поступляться, збираючись виручити від його продажу не менше 55 млн євро.

"Ювентус", згідно LaRepubblica, як і раніше потребує послуг крайнього півзахисника "Баварії" Бастьяна Швайнштайгера. За інформацією газети, за 23-річного гравця збірної Німеччини "б"янконері" готові запропонувати португальського опорника Тіагу Мендеша. А ще, за інформацією Tuttosport, "Ювентус" хоче поповнитися одним з відкриттів минулого сезону в серії А - 21-річним захисником "Наполі" Фабіано Сантакроче. Ринкова ціна "нового Нести" - 8 млн євро.

"Атлетико" підсилив інтерес до нападаючого "Рекреативо" Флорана Сінама-Понголя, стверджує AS. За даними таблоїду, за 23-річного француза мадридський клуб готовий заплатити 6 млн євро і запропонувати форварда Брауліо на додачу.

За матеріалами сайту Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Підбірка футбольних трансферних чуток за 11 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі