середа, 22 серпня 2007 12:32

Під час міжсезоння Кросбі подався в модельєри

Капітан "Піттсбурга" Сидні Кросбі, який в минулому сезоні був визнаний найціннішим гравцем Національної хокейної ліги, спільно з фірмою "Reebok" запустив у виробництво власну лінію одягу - "Rbk SC87", в розробці якої він взяв участь разом з батьками. Кросбі почав співробітничати з "Reebok" в 2005 році, уклавши рекламний контракт, повідомляє www.lenta.ru.

- Мені було цікаво спробувати себе в новій якості. Ми розробляли лінію одягу разом з батьками, сперечалися і пропонували свої ідеї. Насправді, я навіть уявити не міг, що коли-небудь зможу взяти участь в чомусь подібному, - сказав хокеїст.

Кросбі, який грає під 87-м номером, виходить на лід в спортивній формі, відмінній від інших хокеїстів "Піттсбурга". На майках Кросбі вишито його ім"я і емблему, що позначає дитину, а прізвисько Кросбі - Sid Kid.

Керівництво "Reebok" підкреслило, що компанія вийшла на ринок з модельним рядом, кожен елемент якого затверджував особисто Сидні Кросбі, причому одяг не призначений для хокею. Один з директорів компанії на питання про те, скільки грошей отримає капітан "Піттсбурга" за участь в проекті, відповів, що це взаємовигідна співпраця. 
Зараз ви читаєте новину «Під час міжсезоння Кросбі подався в модельєри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі