середа, 11 червня 2008 11:41

Під час Амурського марафонського запливу помер спортсмен

Марафонський заплив по річці Амур, що стартував 6 червня, вирішено припинити у зв"язку із смертю одного з учасників, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на одного з організаторів запливу Олександра Бриліна.

За його словами, один з марафонців помер приблизно за 200 кілометрів до фінішу. Ім"я загиблого і обставини його смерті не уточнюються. За словами Бриліна, на даний момент учасники запливу екстренно повертаються до Благовіщенська.

Нагадаємо, що в рамках запливу марафонці планували подолати 672 кілометри від села Аблазіно в Амурській області до Благовіщенська, куди вони повинні були прибути 12 червня. Заплив був присвячений 150-річчю утворення Амурської області і претендував на попадання в Книгу рекордів Росії.

У запливі брали участь 28 спортсменів із Барнаула, Красноярська, Хабаровська, Комсомольска-на-Амурі, Благовіщенська, Зеї та Райчихинська. Марафонці пливли попарно вільним стилем, змінюючись щопівгодини. Впродовж всього шляху за здоров"ям спортсменів стежили медики і співробітники МНС.

Зараз ви читаєте новину «Під час Амурського марафонського запливу помер спортсмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі