четвер, 12 квітня 2007 17:22

ПФЛ зарахувала "Карпатам" технічну поразку

Офіційний сайт ПФЛ повідомляє:

Враховуючи рішення КДК ФФУ від 14.03.2007 року щодо заборони перенесення матчу 19-го туру Союз-Віктан Чемпіонату України з футболу "Карпати" - "Металіст" на пізніший термін та зважаючи на роз"яснення Апеляційного комітету ФФУ від 23.03.2007 року щодо залишення без змін рішення КДК ФФУ, бюро ПФЛ постановило зарахувати "Карпатам" технічну поразку, а "Металісту" - технічну перемогу. Відповідні корективи будуть внесені до турнірної таблиці.

За образливий жест футболіста "Динамо" Юсуфа після його вилучення в матчі 20-го туру чемпіонату "Металіст" - "Динамо", київський клуб одноголосним рішенням Бюро оштрафований на 3000 умовних одиниць.

За запалення вболівальниками "Динамо" трьох фаєрів на харківському стадіоні "Металіст" під час матчу 20-го туру "Металіст" - "Динамо", столичний клуб оштрафований на 1500 умовних одиниць.

За незабезпечення громадського порядку в двох матчах чемпіонату 21-го туру – "Сталь" - "Дніпро" і "Чорноморець" - "Металіст", господарів – алчевський та одеський клуби – рішенням Бюро оштрафовано на 500 умовних одиниць кожного.

Зараз ви читаєте новину «ПФЛ зарахувала "Карпатам" технічну поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі