Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 17:36

ПФЛ оштрафувала команди на 20 тисяч гривень через "недоліки в документації"

Дисциплінарний комітет ПФЛ продовжує практику штрафів команд першої і другої ліги чемпіонату України.

За останній тур обох ліг бюджет цієї організації поповнився на 3200 доларів, і з них 2500 стягнуті за "усунення недоліків у програмах підготовки команд та протоколах результатів педагогічного тестування футболістів":

"За невиконання рішення Дисциплінарного Комітету від 17 вересня 2008р. щодо усунення недоліків у програмах підготовки команд та протоколах результатів педагогічного тестування футболістів та ненадання до технічного комітету ФФУ необхідних документів до 23.09.2008 р.

ДК ПФЛ зобов"язав "Арсенал" Харків, "Гірник" Кривий Ріг, "Дніпро-75" Дніпропетровськ, ФК "Полтава" Полтава, "Шахтар" Свердловськ перерахувати обов"язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. (кожним) в гривневому еквіваленті на р/р ПФЛ України.

Обов"язкові грошові внески клуби повинні перерахувати на р/р ПФЛ не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК (відповідно до п. 2 ст.45 Регламенту змагань).

Дисциплінарний комітет Професійної футбольної ліги зобов"язав ФК "Сталь" (Дніпродзержинськ) перерахувати на рахунки ПФЛ України обов"язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті за неетичну та агресивну поведінку виконавчого директора "Сталі" Бурхана С. П. (нецензурно висловлювався з погрозами фізичної розправи на адресу арбітрів матчу) 18.09.2008р. після закінчення матчу 10-го туру першості команд другої ліги "Сталь" Дніпродзержинськ - ФК "Полтава".

За неетичну поведінку тренера ФК "Суми" Рудняка Д. (нецензурно висловлювався на адресу арбітрів матчу) після закінчення матчу 10-го туру першості команд другої ліги "Зірка" Кіровоград - ФК "Суми" сумський клуб рішенням ДК ПФЛ повинен перерахувати на р/р ПФЛ України обов"язковий грошовий внесок у сумі 200 у.о. у гривневому еквіваленті.

Крім того, тренеру ФК "Суми" Рудняку рішенням ДК заборонено перебувати у роздягальні, тунелі, технічному майданчику та контактувати з командою у найближчих трьох матчах.

За небезпечний напад на суперника, який володів м"ячем, з вірогідністю нанесення травми, футболіст Козир (ФК "Дніпро"), вилучений 18.09.2008 р. у матчі 10-го туру першості команд другої ліги "Дніпро" Черкаси - "Нива" Вінниця, відсторонений від участі у змаганнях на два матчі.

Рішенням ДК ПФЛ футболіст Пустовіт ("ФК Коростень"), вилучений з поля 18.09.2008 р. у матчі 10-го туру першості команд другої ліги ЦСКА Київ - ФК "Коростень", відсторонений від участі у змаганнях на два матчі.

За удар суперника ногою в боротьбі за м"яч 18.09.2008 р. у матчі 10-го туру першості команд другої ліги "Зірка" Кіровоград - ФК "Суми" футболіста Пацюка (ФК "Суми") відсторонено від участі у змаганнях на один матч".

champion

Зараз ви читаєте новину «ПФЛ оштрафувала команди на 20 тисяч гривень через "недоліки в документації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути