пʼятниця, 24 жовтня 2008 17:32

ПФЛ написала президенту "Десни" листа

Професійна футбольна ліга України вже відреагувала на заяву президента ФК "Десна-Партнер" Олексія Савченко, в якому той зізнався, що давав хабарі арбітрам.

Президент ПФЛ Равіль Сафіуллін у відкритому листі офіційно просить Савченко надати докази його слів. Нижче приводиться текст листа ПФЛ:

Лист N 795 від 24.10.2008 р.

Президенту ПФК "Десна-Партнер" Савченку О. Ю.

Шановний Олексію Юрійовичу!

24.10.2008 р. на сайті www.ua-football.com. розміщено відеозапис Вашого виступу на прес-конференції, де Ви заявили про те, що (цитую мовою оригіналу):

"...Игра у меня стоила от пяти до пятнадцати тысяч долларов. Я пофамильно могу назвать судей, которые получали от нас деньги, я пофамильно могу представить людей, которые давали деньги. Когда я перестал давать деньги, мы имеем тот спортивный результат, который заслуживают эти футболисты".

Враховуючи серйозність звинувачень та керуючись Регламентом змагань (п. 1 ст. 24) і Дисциплінарними правилами ФФУ (п. 2 ст. 7), прошу у термін до 29.10.2008 р. надати ПФЛ України конкретну інформацію стосовно відомих Вам фактів та причетних до цього осіб.

З повагою, Президент ПФЛ України Сафіуллін Р. С.

sport.segodnya
Зараз ви читаєте новину «ПФЛ написала президенту "Десни" листа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі