вівторок, 29 квітня 2008 15:01

Пет Райлі вирішив залишити пост наставника "Майамі Хіт"

Пет Райлі залишив пост головного тренера "Майамі", з яким він провів найгірший сезон в НБА. При цьому фахівець залишиться президентом клубу. Наступником Райлі на посаді наставника "Хіт" стане його 37-річний помічник Ерік Спольстра. Він буде наймолодшим головним тренером в лізі.

Нагадаємо, що "Майамі" виявився найгіршим клубом в сезоні, здобувши всього 15 перемог за 67 поразок. Такого провалу Райлі не знав за всі 25 років своєї кар"єри. При цьому як президент він продовжить перебудову клубу, який всього два роки тому був чемпіоном.

На рахунку фахівця - 1210 перемог в лізі. Це третій результат у всій історії після Ленні Уілкенса і Дона Нельсона. У активі Райлі - сім чемпіонських титулів, з них п"ять - в ролі головного тренера, один він виграв в ролі асистента і ще один завоював, будучи гравцем. Цього року фахівець був вибраний в Зал слави, в який буде введений 5 вересня.

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Пет Райлі вирішив залишити пост наставника "Майамі Хіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі