Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 15:52

Першу "ракетку" 70-х звинуватили в хуліганстві

Відомому американському тенісистові Джіммі Коннорсу, який в 70-х роках довгий час був першою "ракеткою" світу, пред"явлені звинувачення в неналежній поведінці під час баскетбольного матчу університетських команд.

Інцидент за участю тенісної легенди відбувся минулого тижня в студентському кампусі в Санта-Барбарі (штат Каліфорнію). Як розповіла менеджер Коннорса Карен Скотт, якийсь чоловік спробував зав"язати бійку з тенісистом і його сином, а поліція попросила учасників сварки залишити арену.

Коннорс відмовився, мотивуючи це тим, що хоче, щоб син додивився матч. У результаті тенісист опинився в поліцейському відділку. За словами Скотта, сам Коннорс визнає, що "надзвичайно засмучений і збентежений" своєю провиною.

Джіммі Коннорс утримував звання першої ракетки світу впродовж п"яти років поспіль між 1974 і 1979 рр. Останні два роки він був особистим тренером Енді Роддіка, проте в 2008 році партнерство двох американців закінчилося.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Першу "ракетку" 70-х звинуватили в хуліганстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути