Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 09:37

Першим стартом для Плющенка стане Cup of Russia

Першим стартом для Плющенка стане Cup of Russia

Першим стартом після повернення у великий спорт для олімпійського чемпіона і неодноразового чемпіона світу в одиночному фігурному катанні росіянина Євгенія Плющенка стане, ймовірно, етап Гран-прі у Москві CupofRussia у листопаді.

- Зараз я веду надзвичайно насичений спосіб життя, але це не заважає моїм активним тренуванням і лише укріплює в бажанні повернутися у велике фігурне катання, - сказав Євгеній Плющенко. - Як це у мене виходить? Насправді, це нескладно. Скажімо, коротку програму і шматки з довільної я катаю у показових турне. Лише кілька днів тому повернувся з Японії, до цього був у Чехії. Не бачу жодних проблем і в участі в травневому конкурсі "Євробачення", де я разом зі своїм другом скрипалем Едвіном Мартоном братиму участь у номері Діми Білана. Просто до Белграда ми полетимо разом з моїм особистим тренером Олексієм Миколайовичем Мішиним і там же продовжимо наші тренування. У графіці наших літніх зборів - Італія, Естонія та Іспанія. Зараз ми з Олексієм Миколайовичем розучуємо нові комбінації стрибків, підраховуємо очки - все по-дорослому. Хто не вірить у моє повернення - скоро переконається у зворотному.

Абсолютно точно я стартую на чемпіонаті Росії в січні, де мені потрібно відібратися в команду на чемпіонати Європи і світу. Незвичайне слово для мене звучить - "відібратися" (сміється). І є плани зробити пробний старт на CupofRussia у Москві. Поки це лише плани, але що може бути краще, ніж повернутися на очах рідної і улюбленої публіки? Був у Японії - так там мене зазивають на інший етап Гран-прі - NHKTrophy. Я відмовляюся. Не хочу так далеко їздити.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Першим стартом для Плющенка стане Cup of Russia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути