середа, 25 червня 2008 09:20

Перший командний чемпіонат Європи з легкої атлетики прийме Португалія

Перший командний чемпіонат Європи з легкої атлетики прийме Португалія

Цього року легкоатлети востаннє змагалися у Кубку Європи. Вже з наступного року проводитиметься командний чемпіонат Європи. Право першими прийняти турнір отримала Португалія.

- Це велика честь для Португалії удостоїся права першою приймати командний чемпіонат Європи, - сказав Лорентіно Діас, міністр у справах молоді та спорту. - Легка атлетика у нашій країні зараз на підйомі. У нас є дворазовий чемпіон Європи спринтер Френсіс Обіквелу, чемпіон світу у потрійному стрибку Нельсон Евора та дворазова чемпіонка Європи у стрибках у довжину Найде Гомеш. Вони справжні зірки у Португалії, і я думаю, це сприятиме тому, що глядачі прийдуть на трибуни підтримати спортсменів.

Змагання проводитимуться за новими правилами. Чемпіонат пройде 20-21 червня 2009 року. У Суперлізі змагатимуться збірні України, Росії, Великої Британії, Польщі, Німеччини, Італії, Іспанії, Франції, Греції, Швеції, Чехії та Португалії.

www.european-athletics.org

Зараз ви читаєте новину «Перший командний чемпіонат Європи з легкої атлетики прийме Португалія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі