понеділок, 15 вересня 2008 10:10

Перший гол на новому стадіоні "Дніпро" забив Віктор Ющенко (ФОТО)

У Дніпропетровську відкрили новий стадіон "Дніпро". В урочистостях взяв участь президент України Віктор Ющенко, який і зробив перший удар по м"ячу. Стадіон "Дніпро" є першим серед запланованих до Євро-2012.

Упевнений, що цей красень-стадіон - найдорожчий дарунок всім дніпропетровцям. Водночас це є подарунком Дніпропетровська для всієї України," - відзначив глава держави.

Під час відкриття відбулися дві товариські зустрічі ветеранів. На поле вийшли легендарні чемпіони СРСР - команда 1983 року, яка, як 25 років тому в "Золотому матчі" зустрілася з московським "Спартаком". Зустріч завершилася з рахунком 1:1.

У другому матчі зустрілися дніпряни та київські динамівці зразка 1988 року.

Крім того під час відкриття відбулася презентація гімну ФК "Дніпро" - це пісня Юрія Рижка "Сине-бело-голубой".

Орденом "За заслуги" III ступеню був нагороджений генеральний директор ФК "Дніпро" Андрій Стеценко. Мер Дніпропетровська Іван Куліченко удостоївся такої ж винагороди I ступеню.

Після матчів глядачів розважали Маша Єфросініна, Андрій Джеджула, Ані Лорак, "Ума Турман", "Океан Ельзи", "Город 312" та "Мумій Тролль".

"Чемпіон"/ФОТО: Reuters

Зараз ви читаєте новину «Перший гол на новому стадіоні "Дніпро" забив Віктор Ющенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі