середа, 09 липня 2008 10:21

Перший день командних змагань пройшов під знаком російських фехтувальників

У Києві триває чемпіонат Європи з фехтування. Вчора у боротьбу за нагороди вступили команди.

У чоловіків першими розпочали змагання шаблісти. Одним з найцікавіших поєдинків став чвертьфінал між українцями та росіянами. Довгий час спортсмени йшли досить рівно, потім уперед вийшли українці, але Олексій Якименко повернув своїй команді шанс на перемогу, а в останньому поєдинку за Росію вийшов чотириразовий олімпійський чемпіон Станіслав Поздняков. За нашу команду виступав переможець молодіжної першості Європи цього року Дмитро Бойко. Поздняков приніс перемогу своїй команді з загальним рахунком 45:38. Саме Станіслав завершував і переможний фінальний матч Росії проти Франції (45:29). Золоті медалі команді також принесли срібний призер в індивідуальній першості Олексій Якименко, Микола Ковальов та Олексій Фросін.

Бронзові нагороди виграли білоруси.

У жінок перемогли також росіянки. У фіналі у наднапруженому поєдинку вони перемогли угорських рапіристок з рахунком 31:30. На третю сходинку п"єдесталу піднялися француженки.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Перший день командних змагань пройшов під знаком російських фехтувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі