четвер, 03 листопада 2011 17:48

Перший афганський футболіст підписав контракт з іноземним клубом

Перший афганський футболіст підписав контракт з іноземним клубом

Перший в історії Афганістану футболіст підписав річний контракт з іноземним клубом, повідомило у четвер інформаційне агентство Пажвак.

Захіб Іслам Амірі, 21-річний афганський футболіст, який брав участь в 45 міжнародних турнірах, тепер гратиме за футбольний клуб індійського міста Мумбаї.

За словами спортсмена, до нього надійшли пропозиції виступати у футбольних клубах Таджикистану, Бангладеш та Пакистану, але кращі умови запропонував індійський клуб - 3,5 тисячі доларів на місяць плюс витрати на проїзд та проживання.

Амірі почав грати у футбол у 12-річному віці в спортивній академії імені Ага-Хана в Пакистані. Граючи на батьківщині, він представляв клуб кабульського банку Kabul Bank.

За словами офіційного представника Футбольної асоціації Афганістану Мохаммада Ясіна Мохаммаді, спортсмен підписав контракт з іноземним клубом після узгодження всередині країни.

Зараз ви читаєте новину «Перший афганський футболіст підписав контракт з іноземним клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі