пʼятниця, 24 серпня 2007 13:26

Перша українська тенісистка наблизилася до основної сітки US Open

24-річна харків"янка Тетяна Перебийніс вийшла до фінального раунду кваліфікації турніру серії Grand Slam Відкритого чемпіонату США, повідомляє сайт Федерації тенісу України.

У другому раунді відбору Перебийніс грала проти іспанки Наварро і перемогла у трьох сетах - 6:1, 2:6, 6:3. В остарньому раунді кваліфікації Тетяна протистоятиме 24-річній американській тенісистці Ракель Копс-Джонс (N 181 в рейтингу WTA).

На жаль, Юлія Бейгельзімер не зуміла пройти у фінал відбору. У другому раунді вібору Юлія грала проти чешки Воракової (N 15 "посіву"). Перший сет Бейгельзімер програла - 0:6, а у другій партії, за рахунку 3:1 на користь Воракової, Юлія відмовилась від продовження матчу через травму.

Нагадаємо, що боротьбу у кваліфікації US Open продовжує українка Вікторія Кутузова, що сьогодні гратиме свій матч другого раунду відбору проти німкені Клачкі.

Зараз ви читаєте новину «Перша українська тенісистка наблизилася до основної сітки US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі