четвер, 26 квітня 2007 13:03

Переможець Валуєва оплатив борги жителів цілого міста за газ

 

Узбецький боксер-важкоатлет Руслан Чагаєв, 28 років, що відібрав 14 квітня пояс чемпіона світу за версією WBA (Усесвітня боксерська асоціація) у росіянина Миколи Валуєва, виплатив борги за газ всіх жителів міста Андіжан за останні два-три роки, повідомляє Лента.Ру. Сума, яку витратив Чагаєв, невідома. У рідному місті боксера проживає більше 300 тисяч жителів.

Точний розмір боргу жителів Андіжана також не називається, але ймовірно він вимірюється в мільйонах доларів. При цьому гонорар Чагаєва за перемогу над Валуєвим склав 27 мільйонів доларів. Президент Узбекистану Іслам Карімов вручив боксерові орден "Буюк хизматларі учун", а також автомобіль Laсetti, вироблений на місцевому автозаводі.

Нагадаємо, що перед боєм Валуєв - Чагаєв явним фаворитом називався російський боксер. Проте за підсумками поєдинку двоє з трьох суддів віддали перемогу спортсменові з Узбекистану, а третій зафіксував нічию.

Зараз ви читаєте новину «Переможець Валуєва оплатив борги жителів цілого міста за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі