неділя, 02 березня 2008 11:54

Переможцем чергової "рубки" двох мексиканців став Ісраель Васкес (ФОТО)
6

У Карсоні (штат Каліфорнія, США) пройшов вечір професійного боксу, в головному поєдинку якого відбувся третій бій між чемпіоном WBC в першій напівлегкій вазі Ісраелем Васкесом і екс-чемпіоном світу в двох вагових категоріях Рафаелем Маркесом.
З першого раунду обидва боксери показали, що з настроєм на бій у них все гаразд, почавши обмінюватися ударами. У четвертому раунді Маркес відправив свого суперника в нокдаун, проте той відразу піднявся і кинувся атакувати. У десятому раунді з Маркеса було знято одне очко за низькі удари, а в завершальному, дванадцятому раунді Васкес послав його в нокдаун прямо перед фінальним гонгом.
Після закінчення бою думки суддів розділилися: двоє вважали, що сильнішим був Васкес з рахунком 114-111 і 113-112, тоді як третій віддав перемогу Маркесу з рахунком 114-111. Нагадаємо, що ці боксери двічі зустрічалися в минулому році і поділили між собою перемоги в цих поєдинках.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Переможцем чергової "рубки" двох мексиканців став Ісраель Васкес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі