середа, 23 квітня 2008 11:14

Перемога над "Інтером" буде найкращим подарунком для Кака до Дня народження

Кака чекає від своїх партнерів по команді особливого подарунка до дня народження, який він відсвяткував учора, - перемоги в міланському дербі.

- Перемога в дербі - грандіозна подія, - розповідає Кака. - Коли я тільки перейшов до "Мілана", ми часто обігрували "Інтер", але останнім часом ситуація дещо змінилася. Перемога 4 травня буде для нас неймовірно важливою.

Є у Кака ще одна мрія, пов"язана з клубом:

- Якось хотілося б стати капітаном "Мілана", це було б чудово. Паоло Мальдіні сказав, що це обов"язково станеться. "Мілан" - це велика сім"я, коли виступаєш тут упродовж декількох років, тільки переконуєшся в цьому. Наприклад, зараз я допомагаю Алешандре Пато, так само піклувалися про мене, коли я тільки переїхав у команду.

Кака називають другим претендентом на капітанську пов"язку після Дженнаро Гаттузо, зрозуміло, у тому випадку, коли Паоло Мальдіні завершить свою легендарну кар"єру.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Перемога над "Інтером" буде найкращим подарунком для Кака до Дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі