пʼятниця, 23 жовтня 2020 09:27

Перемога "Мілана" та невдача українців: результати матчів 1-го туру Ліги Європи

Перемога "Мілана" та невдача українців: результати матчів 1-го туру Ліги Європи
1-й тур Ліги Європи обійшовся без великих сенсацій. Фото: Reuters

22 жовтня відбулися матчі 1-го туру Ліги Європи.

У групі А болгарський ЦСКА вдома програв представника Румунії "Клужу" - 0:2. В іншому матчі італійська "Рома" в гостях перемогла "Янг Бойз" - 2:1.

Ірландський "Дандолок" удома програв норвезькому "Мольде" у групі В - 1:2. З таким самим рахунком "Арсенал" у гостях обіграв віденський "Рапід".

У групі С "Хапоель" Беєн-Шева вдома переміг чемпіона Чехії "Славію" - 3:1. В іншому матчі німецький "Баєр" знищив представника Франції "Ніццу" - 6:2.

Бельгійський "Стандард" програв "Глазго Рейнджерс" - 0:2 у групі D. В іншому матчі "Бенфіка" в гостях декласувала польський "Лех" - 4:2.

У групі Е нідерландський ПСВ вдома програв іспанській "Гранаді" - 1:2, а грецький ПАОК переміг "Омонію" з Кіпру - 3:1.

Італійський "Наполі" вдома поступився АЗ - 0:1 - у групі F, а "Реал Сосьєдад" виявися сильнішим за кривдника "Колоса" хорватську "Рієку" - 1:0.

У групі Н "Спарту" Прага розгромив французький "Лілль" - 4:1, а "Селтік" удома програв "Мілану" - 1:3.

Іспанський "Вільярреал" переміг турецький "Сівасспор" - 5:3. А в іншому матчі групи І "Маккабі" Тель-Авів мінімально здолав азербайджанський "Карабах" - 1:0.

У групі К обидва матчі завершилися внічию. У Загребі "Динамо" та "Феєноорд" голів не забивали. А австрійський "Вольфсберґ" обмінявся забитими м'ячами з російським ЦСКА - 1:1.

Чеський "Слован" мінімально переміг "Гент" Романа Яремчука, Ігоря Пластуна та Романа Безуса - 1:0. В іншому матчі групи L німецький "Гоффенгайм" здолав сербську "Црвену Звезду" - 2:0.

У групі J "Тоттенгем" розбив австрійський ЛАСК - 3:0, а болгарський "Лудогорець" програв удома бельгійському "Антверпену" - 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Зоря" розпочала Лігу Європи з розгромної поразки

Наступний тур Ліги Європи відбудеться 29 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Перемога "Мілана" та невдача українців: результати матчів 1-го туру Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі