вівторок, 01 липня 2008 11:33

Переходу Матузалема в "Фіорентіну" заважає відсутність паспорта громадянина ЄС

Судячи з усього, черговий варіант продовження кар"єри скандального бразильця Матузалема "прогорів". За словами його агента Філіппа Фуско гравець міг би перейти в "Фіорентину", але не все так просто.

- У нас були контакти з "Фіорентиною" на предмет подальшої співпраці. І керівництву, і тренерові він підходить як гравець, але є деякі труднощі, - заявив Фуско. - Ми все ще сподіваємося на переїзд у Флоренцію, але "Фіорентина" поки не може купувати гравців, у яких немає паспорта громадянина ЄС.

Близько року тому Матузалем, будучи капітаном "Шахтаря", скористався абсолютною некомпетентністю топ-менеджмента донецького клубу, і просто виїхав до Іспанії, де провів украй невдалий сезон за "Сарагосу".

"Шахтар" і футболіст продовжують тяжбу, але у "гірників" немає шансів отримає бажані ними на початку судових розглядів 25 мільйонів євро. Мату і його агент чудово використовували один з пунктів трансферного кодексу ФІФА і законів не порушували.

Футбол.uа

Зараз ви читаєте новину «Переходу Матузалема в "Фіорентіну" заважає відсутність паспорта громадянина ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі