середа, 16 липня 2008 19:41

Перехід Роналдіньо поклав кінець переговорам щодо повернення Шевченка в "Мілан"

Після появи в "Мілані" бразильського плеймейкера Роналдіньо червоно-чорні відмовилися від ідеї поповнити свій склад нападаючим "Арсенала" Еманнуелем Адебайором чи форвардом "Челсі" Андрієм Шевченком.

Про це заявив віце-президент міланців Адріано Галліані, який привіз Роналдіньо до Італії після двох днів переговорів з "Барселоною" в Каталонії.

"З купівлею Роналдінью ми абсолютно точно йдемо з трансферного ринку", - заявив Галліані.

Зазначимо, що Адебайор цього літа все-таки може змінити команду і опинитися в "Барселоні". Шевченко, який виступав за "Мілан", швидше за все, залишиться в Лондоні. При цьому червоно-чорні були не проти не тільки повернути українця, але і купити його партнера по клубу Дідьє Дрогба, проте так і не зробили пропозиції щодо івуарійця.

Також було заявлено, що "Мілан" не заборонятиме Роналдіньо виступати за свою національну збірну на олімпійських іграх в Пекіні. Як відомо, "Барселона" не хотіла відпускати футболіста до Китаю. Але як вважає головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті, олімпійський турнір може піти на користь 28-річному Роналдіньо, фізична форма якого не була оптимальною останнім часом.

"Це буде шанс для нього, щоб набрати форму. Коли він повернеться, він буде готовий грати і залишиться тільки включити його в нашу систему", - сказав Анчелотті.

"Спорт-Экспресс", Газета.ру
Зараз ви читаєте новину «Перехід Роналдіньо поклав кінець переговорам щодо повернення Шевченка в "Мілан" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі