середа, 08 серпня 2007 17:49

Перегравання матчу "Зоря" - "Арсенал" не буде

Луганській "Зорі" не загрожує перегравання домашнього матчу 4-го туру з київським "Арсеналом". Перемога 3:1 оскарженню не підлягає. Максимум – штраф і дискваліфікація тренера Олександра Косевича.

Виконавчий директор Професійної футбольної Ліги Анатолій Попов повідомив газету "24", що ПФЛ зв"язувалася з "Арсеналом" і чекає від клубу надання відеоплівки інциденту.

- Втім, суддя діяв неупереджено і без помилок, про що свідчить висока оцінка і відсутність апеляції від "Арсеналу". У рапорті делегата матчу також не зафіксований вчинок Косевича. У будь-якому випадку, навіть якщо Косевич винен, результат матчу залишиться в силі. Покараний буде тільки тренер, - сказав виконавчий директор ПФЛ.

Сам Олександр Косевіч санкцій не боїться: "Ніяких касет не немає, тому що самого факту моєї присутності в суддівській не було. Не до особи такому поважаному громадянинові, як Рабіновіч, займатися нісенітницею. Він у футболі чоловік новий, мабуть, не розуміє, що його команда поступається по грі, а не при "допомозі" ззовні. Думаю, історія закінчиться вибаченнями Рабіновіча переді мною і "Зорею", – сказав він .

Зараз ви читаєте новину «Перегравання матчу "Зоря" - "Арсенал" не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі