вівторок, 18 березня 2008 13:56

Переговори про повернення Шевченка до "Мілана" зайшли в безвихідь

За інформацією італійських ЗМІ, переговори між лондонським "Чеслі" і "Міланом" про повернення Андрія Шевченка на Апенніни зайшли в безвихідь.

Сторони не можуть домовитися про фінансову сторону трансферу капітана збірної України.

За інформацією Gazzetta dello Sport, повернення Андрія Шевченка повинне було обійтися "россонері" в 10 млн євро, що в 4 з половиною разу менше суми (45 млн євро), за яку "Мілан" відправив капітана збірної України до "Челсы". Проте сторони так і не домовилися.

Андрій Шевченко, у якого не складається кар"єра в "Челсі", не раз заявляв, що має намір залишити лондонський клуб після закінчення сезону.

У разі невдачі переговорів про трансфер Шевченка, "Мілан" планує придбати бразильського форварда Жо, що нині грає за московський ЦСКА.

Як повідомляють італійські ЗМІ, "Мілан" знаходиться на завершуючій стадії переговорів з керівництвом ЦСКА, предметом яких є переїзд бразильського форварда Жо в літнє міжсезоння на Апенніни.

Крім того, за інформацією La Repubblica, "Мілан" має намір почати переговори з "Баварією" про можливе повернення до Італії форварда збірного Луки Тоні.

Міланці готові викласти за нападника, який перебрався до Мюнхена з "Фіорентіни", 8 млн фунтів стерлінгів.

"Спортглавред" 
Зараз ви читаєте новину «Переговори про повернення Шевченка до "Мілана" зайшли в безвихідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі